Tervetuloa!

Meiltä löydät kalustetun kaupunkiasunnon lyhytaikaiseen majoittumiseen tai kalustetun lomamökin lomasi ajaksi tai viikonlopuksi.

Kalustetut kaupunkiasunnot sijaitsevat ydinkeskustassa Porissa sekä Harjavallassa, tarjoten kodinomaista asumista työmatkasi tai lomamatkasi ajaksi ja ovat erinomainen vaihtoehto hotellille. Kaikki kaupat, ravintolat ja kulttuuritarjonta ovat kävelyetäisyydellä. Etäisyys linja-auto- ja rautatieasemalta vain 900 m.

Lomamökki Ankkurikari sijaitsee noin 15 min ajomatkan päässä Porin keskustasta Kokemäenjoen rannalla. Täällä vietät rentouttavan loman tai viikonlopun täysin varustellussa mökissä. Tästä vuokramökistä on vain puolen tunnin ajomatka Yyterin dyyneille!

Lomamökki Ankkurikari Lomamökki Ankkurikari Lomamökki Ankkurikari Lomamökki Ankkurikari Lomamökki Ankkurikari Apartments Borg Ankkurikari
Kalustettu kaupunkiasunto Kalustettu kaupunkiasunto Kalustettu kaupunkiasunto Kalustettu kaupunkiasunto Kalustettu kaupunkiasunto Apartments Borg Eteläpuisto, viihtyisä majoituspaikka ydinkeskustassa! Varaa loma- tai työmatkan ajaksi!