Majoitus Pori, kalustetut majoitushuoneistot

Apartments Borg kalustetut huoneistot Eteläpuistossa ja Antinkadulla, kalustetut asunnot sijaitsevat aivan Porin ydinkeskustassa palveluiden äärellä. Paljon kauppoja, ravintoloita ja kultuuritarjontaa mm. Porin Teatteri ja Porin Promenadikeskus lähellä. Kirjurinluotoon kävelet 10 minuutissa ja torille parissa minuutissa, josta pääset näppärästi bussilla vaikkapa Yyterin dyynejä ihailemaan.

Syötä haluamasi päivät ja näet mitkä kohteet ovat silloin vapaana: VARAA TÄSTÄ

Majoitushuoneistoilta Porin Matkakeskukseen matkaa vain noin 900 m, jossa linja-autoasema ja rautatieasema. Citybussilla pääset kätevästi Matkakeskuksesta keskustaan ja Kauppakeskus Puuvillaan. Citybussin Itäpuiston pysäkiltä huoneistoillemme noin 100 m kävelymatkaa.

Sähköauton latauspaikka lähellä Itäpuistossa, matkaa noin 150 m. Vieressä K-Market, joka auki joka päivä klo 23 asti!

Viihtyisä, kodikas majoitus työmatkailijoille, lomamatkailijoille, yrityksille ja vakuutusasiakkaille. Kysy myös majoitusta Pori Jazzien ajaksi.

Majoituspalvelua Apartments Borg Majoitus Pori keskusta
Majoituspalvelua Apartments Borg Majoituspalvelua Apartments Borg Majoituspalvelua Apartments Borg Majoituspalvelua Apartments Borg Majoituspalvelua Apartments Borg Kalustettu asunto Pori
Pori keskusta Kalustettu huoneisto Pori

Kalustetut asunnot Porissa

Apartments Borg Eteläpuisto ja Apartments Borg Antinkatu, airbnb tyyppiset, kalustetut huoneistot ydinkeskustassa: 2 huonetta, keittokomero ja kylpyhuone. Huoneistot ovat täysin varusteltuja, huonekalut, tekstiilit, älyTV ja ilmainen wifi-yhteys, nopeat nettiyhteydet. Keittiössä sähköliesi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, vedenkeitin, jääkaappi-pakastin, leivänpaahdin, astiastot ja ruokailuvälineet, kattilat, paistinpannut ym. Makuuhuoneessa kaksi erillistä vuodetta, yöpöytä, vaatekaappi. Olohuoneessa sohvasänky kahdelle. Tilava kylpyhuone, jossa myös pesukone käytössäsi. Huoneisto on varattavissa neljälle henkilölle maksimissaan. Etukäteen varattavissa myös pinnasänky ja syöttötuoli. Liinavaatteet, pyyheliinat, shampoo, hoitoaine ja suihkusaippua sekä loppusiivous kuuluvat hintaan. Silitysrauta ja lauta käytössä. Huoneistossa on myös ilmastointilaite. Talossa on hissi.

Apartments Borg Dyyni, kalustettu asunto Meri-Porissa lähellä Yyteriä klikkaa Dyynin sivuille tästä

Apartments Borg Wellamo ja Apartments Borg Kalskeentie, airbnb tyyppinen, kalustettu iso asunto lähellä keskustaa, johon mahtuu 6 aikuista majoittumaan ja lisäksi levitettävä vuodesohva lapsille. Tilavat parkkialueet, joihin mahtuu isompikin auto tai yhdistelmä. Hyvät linja-autoyhteydet keskustaan. Itäkeskuksen kattavat palvelut lähellä.

Tilapäiskoti, kalustettu asunto Pori

Tilapäiskoti, jossa asumisaika 1 vuorokaudesta kuukausiin. Pidempiaikaiseen majoitukseen, kysy tarjous!

Kalustetut asunnot, huoneistohotellit ovat loistava vaihtoehto hotellille - sinulle joka kaipaat kodinomaista majoitusta työmatkalla tai lomamatkalla. Syötä haluamasi päivät ja näet mitkä kohteet ovat silloin vapaana: VARAA TÄSTÄ

Kalustettu asunto on toimiva ratkaisu myös putkiremontin ajaksi. Täysinvarusteltu huoneisto on käytössäsi koko putkiremontin ajan. Ota yhteyttä, soita tai laita whatsapp-viestiä puh. 0400 593151. Tai laita viestiä sähköpostitse apartments.borg@gmail.com

Hotellinomainen majoitus Pori

Hotellinomaista majoitusta Porissa, asu työ- tai lomamatkallasi omassa rauhassasi, mutta hotellinomaisesti. Hintaamme sisältyvät aina liinavaatteet, pyyheliinat, pesuaineet ja siivous. Aamiaisen teko onnistuu hienosti asunnossa tai poikkea aamiaiselle läheiseen kahvillaan.

Majoituspalvelua Apartments Borg Majoituspalvelua Apartments Borg Majoituspalvelua Apartments Borg Majoituspalvelua Apartments Borg Majoituspalvelua Apartments Borg Makuuhuone, loma-asunto Pori
Majoituspalvelua Apartments Borg olohuone, työmatka asunto Pori Eteläpuisto
Majoituspalvelua Apartments Borg, Pori Majoituspalvelua Apartments Borg Antinkatu
Majoitus Pori kalustettu huoneisto, majoitus Pori
Kalustettu asunto työmatkan ajaksi. Apartments Borg Wellamo