Majoituspalvelua, projektimajoitusta yrityksille!

Työmatkamajoitus Majoitusta työmatkan ajaksi Porissa!

Majoituspalvelut yrityksille Porissa!

Räätälöityjä majoitusratkaisuja työmatkailijoille ja ryhmille! Syötä haluamasi päivät ja näet mitkä kohteet ovat silloin vapaana:  VARAA TÄSTÄ

Viihtyisää, kodinomaista majoitusta työmatkasi ajaksi. Kalustettu asunto keskustassa työporukalle komennuksen ajaksi tai liikematkustajalle! Kysy myös työsuhdeasuntoa.

* Kalustetut, täysin varustellut huoneistot Porin ydinkeskustassa Apartments Borg Eteläpuisto ja Antinkatu, joissa molemmissa 4 vuodepaikkaa.

* Kalustetut, täysin varustellut huoneistot, isompi huoneisto, jossa 6 vuodepaikkaa Apartments Borg Wellamo ja pienempi huoneisto Apartments Borg Annikintie, jossa 4 vuodepaikkaa. Noin 3 km keskustasta läheltä Itäkeskusta! Täältä ajat Harjavaltaan vain 22 minuuttia.

* Kalustettu, täysin varusteltu huoneisto Uniluodossa Meri-Porissa Apartments Borg Dyyni, jossa 4 vuodepaikkaa.

* Kalustettu, täysin varusteltu lomamökki Porissa Lomamökki Ankkurikari, jossa 10 vuodepaikkaa. Käytössä päämökin lisäksi, saunamökki, kylpypalju ja iso  grillikota.

Lomamökki Ankkurikari sopii myös hyvin ryhmille esim. Tyky-päivien viettoon, yritystilaisuuksiin, henkilöstöpäiville, työhyvinvointipäiville, virkistyspäiville sekä yrityksille että yhdistyksille. Päivätilaisuuteen mahtuu hyvin 10-20 hengen ryhmä, majoitustilaa on 10 henkilölle. Alueella on paljon aktiviteetteja; sauna ja kylpypalju, iso grillikota, sup-lautoja, kajakkeja ja inkkarikanootti. Myös erilaisia sisä- ja pihapelejä. Porin keskustasta ajaa paikalle noin 15 min

 

Kaikissa paikoissa pyykinpesukone ja  wifi yhteys. Liinavaatteet, pyyheliinat ja pesuaineet kuuluvat hintaan!

Maksuvaihtoehdot: Lasku, pankkikortti, luottokortit.

Pidempiaikaiseen majoittumiseen kysy tarjous! Syötä haluamasi päivät ja näet mitkä kohteet ovat silloin vapaana: VARAA TÄSTÄ

Puh. 0400 593 151

Viihtyisät, kodinomaiset asunnot työmatkan ajaksi Porissa!
Liikematka Projektimajoitus liikematkan ajaksi!
Majoitus liikematkan ajaksi! Projektimajoitus Pori, Harjavalta
Kalustettu asunto Meri-Pori Saunallinen, kalustettu asunto Meri-Pori

Apartments Borg Dyyni

Täysin varusteltu, saunallinen huoneisto Meri-Porissa,

Uniluodon hiekkarannan vieressä.

Pitkien projektien edullinen majoitus

Mitä kauemmin viivytte sitä edullisemmaksi majoitus tulee. Kalustettu asunto on huomattavasti mukavampi kuin hotelli pidemmän päälle ja saat meiltä edullisen tarjouksen majoitusajalle.

Työpäivän jälkeen on mukavaa rentoutua kodikkaassa majoituksessa, tehdä omassa keittiössä ruokaa ja pestä itse pyykinpesukoneella vaatteet. Työn tuottavuus paranee kun työntekijät pystyvät lepäämään paremmin työpäivän jälkeen.

Kalustetut asunnot Pori, Meri-Pori

Tilapäiskoti edullisesti Porin ja Meri-Porin alueelta. Täysin varusteltu, kalustettu asunto jossa myös pidemmäksi aikaa.

Kalustetut asunnot Harjavalta

Tilapäiskoti edullisesti Harjavallan keskustasta. Täysin varusteltu, kalustettu asunto pidemmäksi aikaa.